Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag open van 11:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
do - zo 11:00 - 17:00 uur
ma (extra open) 11:00 - 14:00 uur
di 11:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden
Veerweg 6
5935 BK Steyl
Route plannen Route plannen

077 - 32 61 499

Pand Missiemuseum
Missiemuseum te Steyl
Vitrines in het Missiemuseum
Insectenkabinet
De Vlinderkamer

Het Missiemuseum toont de kijk van de missionarissen op de wereld van toen. Stap in deze tijdcapsule met jouw kijk op de wereld.

Een schatkamer met een collectie uit de wereld, die is ontstaan door het missiewerk van de missionarissen. De metershoge vitrines en unieke opstelling is sinds 1934 ongewijzigd gebleven. Inspirerend, authentiek, vol geschiedenis met bekende en verborgen verhalen. Stap in deze tijdcapsule, met jouw kijk op de wereld.

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Faciliteiten

  • Museumwinkel
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Parkeergelegenheid voor auto's
Meer informatie op de museumsite
Het Het is afkomstig uit Ghana, Afrika en wordt gebruikt als een meubelstuk c.q. kruk. Het woord LOVE is in de meubel verwerkt. Stoelen en krukjes kunnen dienst doen als eenvoudige gebruiksvoorwerpen, dus als meubilair, maar daarnaast weerspiegelen ze doorgaans ook de sociale, politieke of religieuze positie van de eigenaar. De vormenrijkdom is enorm. Behalve stoelen die zijn samengesteld uit min of meer geabstraheerde vormen, bestaan er stoelen met de meest diverse figuratieve voorstellingen. Het woord LOVE belichaamt de verbinding tussen verschillende culturen.

Meubelstuk

Bekijk het object van de maand april

Nog meer ontdekken