Opening hours, address and telephone number

Open today until 17:00

Opening hours next week
Day Opening hours
Wed - Sun 11:00 - 17:00
Mon Closed
Overview of opening hours
St. Michaëlstraat 7
5935 BL Steyl
Plan route Plan route

077 - 32 61 499

Pand Missiemuseum
Missiemuseum te Steyl
Vitrines in het Missiemuseum
Insectenkabinet
De Vlinderkamer

Het Missiemuseum toont de kijk van de missionarissen op de wereld van toen. Stap in deze tijdcapsule met jouw kijk op de wereld.

Een schatkamer met een collectie uit de wereld, die is ontstaan door het missiewerk van de missionarissen. De metershoge vitrines en unieke opstelling is sinds 1934 ongewijzigd gebleven. Inspirerend, authentiek, vol geschiedenis met bekende en verborgen verhalen. Stap in deze tijdcapsule, met jouw kijk op de wereld.

Access

Netherlands Museum Pass valid

Would you like to purchase a Netherlands Museum Pass?

Facilities

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Parkeergelegenheid voor auto's
  • Museumwinkel
More information on the museum website
Het Het is afkomstig uit Ghana, Afrika en wordt gebruikt als een meubelstuk c.q. kruk. Het woord LOVE is in de meubel verwerkt. Stoelen en krukjes kunnen dienst doen als eenvoudige gebruiksvoorwerpen, dus als meubilair, maar daarnaast weerspiegelen ze doorgaans ook de sociale, politieke of religieuze positie van de eigenaar. De vormenrijkdom is enorm. Behalve stoelen die zijn samengesteld uit min of meer geabstraheerde vormen, bestaan er stoelen met de meest diverse figuratieve voorstellingen. Het woord LOVE belichaamt de verbinding tussen verschillende culturen.

Meubelstuk

Bekijk het object van de maand april

Discover more