Met het hele gezin naar Lustwarande

Lustwarande, een kunstorganisatie in Tilburg, organiseert GODHEAD: nieuwe beelden van kunstenaars uit de hele wereld, te zien in het sterrenbos. Met je Museumkaart krijg je korting op een kaartje.

Op zoek naar beelden

Soms moet je ze zoeken tussen de bladeren en takken, soms duiken ze plotseling voor je op. Lekker buiten zijn, bewegen én je laten verrassen door hedendaagse beelden: het kan tijdens Lustwarande in Tilburg. Van 26 juni tot en met 2 oktober 2022 kun je naar de 12e editie van de internationale buitenexpositie in Barokpark De Oude Warande.

Moeder en kind met sculptuur

        Foto: Maarten Nauw

Korting met je Museumkaart

Tijdens Lustwarande ga je in de natuur op zoek naar hedendaagse sculpturen. Wandel tussen de indrukwekkende beelden en laat je fantasie de vrije loop. De lengte van de beeldenroute is ook voor jonge kinderen goed te doen. Als Museumkaarthouder krijg je 20% korting en betaal je € 10 per ticket. Toegang tot 18 jaar is gratis.

Koop hier je kaartje

        Foto: Maarten Nauw

Nog geen Museumkaart?

Ontdek al deze musea en meer met je eigen Museumkaart. Bezoek een jaar lang onbeperkt meer dan 500 inspirerende musea in Nederland voor maar € 75.

Koop hier je Museumkaart
Vrouw met Museumkaart buiten het museum