Embassy of the Free Mind

De Reis van Tarot: Geschiedenis en Symboliek

Zondag 30 juni van 14 tot 16:30 uur

Workshop

Ontdek tijdens deze workshop de oorsprong en reis die tarot heeft afgelegd en de rijke symboliek en archetypen van deze vorm van waarzeggerij

Tarot

Tarot vindt zijn oorsprong in China, reisde via de zijderoute naar het Midden-Oosten en bereikte uiteindelijk Italië en de rest van Europa. Tarot heeft vele veranderingen doorgemaakt door de jaren heen en is verworden tot een culturele samensmelting. Sinds de 18e eeuw, toen Franse occultisten dit kaartspel herinterpreteerde als een symbolische representatie van eeuwenoude wijsheid, hebben verschillende esoterische bewegingen hun kosmologie en tradities geprojecteerd op tarot.

Workshop

Tijdens deze workshop word je uitgenodigd om de symbolen en structuren van tarot te ontcijferen. Of je nu een doorgewinterde tarotlezer bent of nieuw in de wereld van tarot, deze sessie is bedoeld om jouw begrip en interpretatie van de symbolen te versterken, zodat je deze op een intuïtieve manier kunt benaderen.

De workshop wordt gegeven door Safa Mirror en kan ook online worden gevolgd. De sessie is in het Engels. Deelnemers die ter plekke aanwezig zijn kunnen een eigen korte tarotlezing krijgen.

Bezoekersinformatie

Toegang

Datum & tijd

Zondag 30 juni van 14 tot 16:30 uur

Locatie

Embassy of the Free Mind

Keizersgracht 123
1015 CJ Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 62 58 079

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
zo 10:00 - 17:00 uur
ma - di Gesloten
wo - vr 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken