Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag open van 12:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
di Gesloten
wo - zo 12:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden
Grotestraat 17
7478 AA Diepenheim
Route plannen Route plannen

0547 - 35 21 43

Drawing Centre Diepenheim
Interieur Drawing Centre
Bezoek ook de bijzondere buitencollectie van Drawing Centre Diepenheim waar kunstenaars hun visie op tuinen, natuur en het landschap laten zien.

Drawing Centre Diepenheim is met zijn bijzondere locatie in de luwte, het kunstpodium waar tijd en ruimte is om echt te kijken, om met elkaar in gesprek te gaan en samen van de kunst en de natuur te genieten.

Drawing Centre

Drawing Centre Diepenheim is hét kunstpodium voor tekenen in Nederland. Vanuit nieuwsgierigheid naar de rol en betekenis van het tekenen binnen hedendaagse artistieke praktijken ontstaan tentoonstellingen, publicaties en publieke programma’s. Daarnaast biedt het Drawing Centre residencies, masterclasses en een educatieprogramma aan.

Mooie plek

Drawing Centre Diepenheim ligt in Twente, Overijssel en is omringd door tuinen en eeuwenoude landgoederen. Het is een bijzondere plek in de luwte waar tijd en ruimte is om echt te kijken, om met elkaar in gesprek te gaan en waar het tekenen als middel kan dienen om de huidige wereld samen te ontdekken en begrijpen.

Tuinen

De tuinen vormen de bijzondere buitencollectie van Drawing Centre Diepenheim. In deze tuinen tonen verschillende kunstenaars hun visie op tuinen, natuur en landschap.

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Faciliteiten

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Drinken
  • Parkeergelegenheid voor auto's
  • Museumwinkel
Meer informatie op de museumsite

Nog meer ontdekken