Öffnungszeiten, Adresse & Telefonnummer

Route planen Route planen

Marres Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht
Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur
Tentoonstellingen bij Marres omvatten immersieve producties, solo projecten en groepstentoonstellingen voor jong talent
Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Met tentoonstellingen, lezingen, performances en publicaties onderzoekt Marres de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord. Dwaal door de ruimtes van het historische huis en de stadstuin.

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, ligt in het hart van de oude stad Maastricht. Bij Marres wordt met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs een nieuw vocabulaire voor de zintuigen ontwikkeld. Naast een dynamisch programma met tentoonstellingen, presentaties en performances heeft Marres een prachtige stadstuin en een geliefd restaurant.

Zugang

Niederländische Museumskarte gültig

Sie haben noch keinen Niederländische Museumskarte?

• Restaurant
  • Drinken
  • Parkeergelegenheid voor auto's
  • Museumwinkel
Weitere Infos auf der Museumsseite
Man in tuin

De Onzichtbare Collectie

Ontdek hier het pronkstuk van Marres, Huis voor Hedendaagse Kunst.

Noch mehr entdecken