Öffnungszeiten, Adresse & Telefonnummer

Heute geschlossen

Öffnungszeiten in der kommenden Woche
Tag Öffnungszeiten
Di Geschlossen
Mi - So 12:00 - 17:00 Uhr
Alle Öffnungszeiten ansehen
Grotestraat 17
7478 AA Diepenheim
Route planen Route planen

0547 - 35 21 43

Drawing Centre Diepenheim
Interieur Drawing Centre
Bezoek ook de bijzondere buitencollectie van Drawing Centre Diepenheim waar kunstenaars hun visie op tuinen, natuur en het landschap laten zien.

Drawing Centre Diepenheim is met zijn bijzondere locatie in de luwte, het kunstpodium waar tijd en ruimte is om echt te kijken, om met elkaar in gesprek te gaan en samen van de kunst en de natuur te genieten.

Over het Drawing Centre

Drawing Centre Diepenheim is hét kunstpodium voor tekenen in Nederland. Vanuit nieuwsgierigheid naar de rol en betekenis van het tekenen binnen hedendaagse artistieke praktijken ontstaan tentoonstellingen, publicaties en publieke programma’s. Daarnaast biedt het Drawing Centre residencies, masterclasses en een educatieprogramma aan.

Drawing Centre Diepenheim ligt in Twente, Overijssel en is omringd door tuinen en eeuwenoude landgoederen. Het is een bijzondere plek in de luwte waar tijd en ruimte is om echt te kijken, om met elkaar in gesprek te gaan en waar het tekenen als middel kan dienen om de huidige wereld samen te ontdekken en begrijpen.

Tuinen

De tuinen vormen de bijzondere buitencollectie van Drawing Centre Diepenheim. In deze tuinen tonen verschillende kunstenaars hun visie op tuinen, natuur en landschap.

Zugang

Niederländische Museumskarte gültig

Sie haben noch keinen Niederländische Museumskarte?

Einrichtungen

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Drinken
  • Parkeergelegenheid voor auto's
  • Museumwinkel
Weitere Infos auf der Museumsseite

Noch mehr entdecken