Tips voor thuis

De musea zijn weer open. Mocht je er nog even niet naar toe willen of kunnen, dan kun je nog steeds online genieten van al het moois in onze musea.

Kijken en luisteren Teylers Museum

Veel musea bieden online activiteiten, video's, podcasts en meer. Haal het museum in huis met deze tips voor thuis. Hieronder zie je een greep uit het aanbod. Tip: klik op het hartje en maak zo je eigen favorietenlijstje.

Podcast Datevermaak

Het museum als datelocatie

Lisa, Timo en Lieke zijn 3 vrienden uit Amsterdam die zich staande proberen te houden in de liefdesjungle. In hun podcast 'Datevermaak' testen ze de komende tijd verschillende musea als datelocatie. Luister mee voor de leukste tips voor jouw volgende museumbezoek - of museumdate! - met de Museumkaart.

Luister de laatste aflevering
Datevermaak nieuwe logo kaarten

Wat gebeurt er met mijn Museumkaart?

Vanwege de verplichte sluiting van de musea, 5 t/m 18 november, hebben alle Museumkaarten extra looptijd gekregen. Die is berekend vanaf de datum dat je kaart nog geldig was tot en met 4 november. Je krijgt de dagen van 5 t/m 18 november en daarnaast nog 14 dagen extra cadeau! Alle kaarthouders krijgen persoonlijk een bericht met de nieuwe einddatum. Die kun je ook ieder moment bekijken in jouw Mijn Museumkaart.