Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
wo - ma 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden
Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Route plannen Route plannen

071 - 75 19 600

Kids proof
Naturalis Biodiversity Center in Leiden
Naturalis haar wetenschappelijke collectie bevat miljoenen objecten, een deel hiervan is te bewonderen is het museum
Naturalis haar wetenschappelijke collectie bevat miljoenen objecten, een deel hiervan is te bewonderen in het museum
T. rex Trix
T. rex Trix
In Naturalis ontdek je samen de rijkdom van de natuur
In Naturalis ontdek je samen de rijkdom van de natuur

Naturalis Biodiversity Center is uitgeroepen tot Europees Museum van het Jaar 2021! Het prachtige nieuwe museum is er voor iedereen die meer wil ontdekken over de rijkdom van de natuur. Ga op reis naar het heden en het verleden. Laat je verleiden in de zaal De Verleiding. En ontmoet T.rex Trix in de zaal dinotijd. Bezoek ook de LiveScience zaal en bekijk live hoe ze dinobotten schoonmaken.

T. rex Trix

Altijd al oog in oog willen staan met een T. rex? In onze zaal dinotijd staat Trix samen met vele andere dino’s op jou te wachten. Speciaal voor onze 11 meter hoge Camarasaurus heeft de dinozaal een extra hoog plafond gekregen.

Rexperience

Ontmoet onze imposante T. rex Trix! 66 miljoen jaar geleden werd de aarde bevolkt door indrukwekkende dinosaurussen. Stel je eens voor dat je terug kunt reizen naar die tijd, en plotseling T. rex in de ogen kijkt… Wat zou jij doen? Reis mee in de Rexperience en beleef jouw avontuur terug in de tijd. Ga samen op zoek naar T. rex en ontmoet Trix in levenden lijve!

De Rexperience is toegankelijk voor kinderen van 8 jaar en ouder. Een bezoek aan Naturalis is gratis met een museumkaart. Voor de Rexperience betaal je met een museumkaart enkel een toeslag van 2 euro per persoon.

Wonderlijke wereld

Naturalis in Leiden is dé plek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur van vroeger en nu. Met alle collecties en wetenschappers bijeen, de modernste voorzieningen voor biodiversiteitsonderzoek én een prachtig nieuw museum is Naturalis klaar voor de toekomst. Dompel je onder in de wonderlijke wereld van de natuur.

Reserveer altijd van tevoren je ticket via naturalis.nl. Ook als je met je museumkaart komt. Zo ben je verzekerd van een bezoek!

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Drinken
  • Parkeergelegenheid voor auto's
  • Museumwinkel
Meer informatie op de museumsite
Tyrannosaurus rex Trix

Trix de T. rex

In de dinozaal staat het kroonjuweel in de spotlights: T. rex Trix. In een houding alsof ze elk moment kan aanvallen, neemt Trix je mee terug in de tijd.

Nog meer ontdekken