Zomervakantie!

Win een Museumkidskaart of museumpakket

Help jij mee? Kies samen de leukste Kidsproof musea. De héle zomer elke maand winnaars!

Win elke maand een Museumkidskaart of museumpakket t.w.v. 75 euro

Jonger dan 13 jaar? Laat je stem horen!

  1. Bezoek een museum in juni, juli of augustus
  2. Geef je mening via deze link

Super leerzaam én leuk!

Doe mee
Word ook museuminspecteur met tikkit

Elke maand winnaars:

juni: Tuur (6 jaar) heeft in juni Kasteel Hernen geïnspecteerd en geeft goed advies: ‘Soms een andere rondleiding maken zodat je vaker terug wil komen en hij niet steeds hetzelfde is.’ Gefeliciteerd Tuur, jij wint een Museumkidskaart en mag een heel jaar lang onbeperkt naar meer dan 450 musea!

juli: Liara (11 jaar) inspecteerde Museum Fort Pannerden. Ze vond het museum interactief omdat 'je mocht helpen uit te proberen een kanon te laden hoe ze dat vroeger deden.' Haar goede raad: 'Ik zou het nog interactiever maken omdat je nog heel veel leuke dingen kunt maken daar over dat onderwerp.' Gefeliciteerd Liara, ook jij wint een Museumkidskaart!

augustus: Matthias (10 jaar) inspecteerde in augustus Forteiland Pampus. Matthias vindt het een 'leuk museum met veel leuke spelletjes' en geeft het museum dan ook een dikke vette 9. Maar hij geeft ook een kleine waarschuwing weg: 'Het is een groot complex waar je snel de weg kwijt raakt.' Én hij geeft nog een tip aan het museum mee: 'Voor de geest van de kanonnier zou ik een zaklamp meegeven, omdat het in de gangen erg donker is.' Dankjewel Matthias voor deze uitgebreide inspectie. Jij bent hiermee een terechte winnaar van de Museumkidskaart, gefeliciteerd!

En de winnaar van het verrassingspakket ter waarde van 75 euro is... tromgeroffel: Fien! Gefeliciteerd!! Fien inspecteerde in augustus het Drents Museum. Wat ze goed aan het museum vond? "Dat er veel opdrachten zijn. En dat het heel mooi is. Alleen ik vond de veenlijken een beetje eng, dus dat vindt ik minder kids proof...." Daarom geeft ze de directeur van het museum graag de volgende tip mee: "Dan zou ik een bordje bij de ingang(en) hangen waarop staat; KAN SCHOKKEND ZIJN VOOR KLEINERE KINDEREN.😬" We zijn heel blij met zulke kritische inspecties Fien en daarom ben jij de winnaar van ons verrassingspakket!

Kind in museum met Museumkidskaart

Win jij een Museumkidskaart?