Heb jij een vette Instax-camera of stoere verrekijker gewonnen?

Winnaars voorjaarsvakantie-inspecties

In de voorjaarsvakantie kon je vette prijzen winnen met je museuminspectie. Check het snel... Heb jij gewonnen?

  • Fae-Lynn (12) en Roan (11) winnen de Instax-camera + film t.w.v. € 100.
  • Marvel (6), Olivier (10), Ravi (7), Rudi (9), Lynn (6), Romeo (4), Lizz (6) en Ewout (5) winnen een verrekijker t.w.v. € 39,99.

Gefeliciteerd, we nemen snel contact met je op!

Tikkit prijst de app aan

Word museuminspecteur

Niet gewonnen? No worries, in elke schoolvakantieperiode kun je met een ingevulde inspectie een prijs winnen. Vraag jouw ouders om een account aan te maken. Doe na je museumbezoek een inspectie en maak een mooi kunstwerk. Wie weet win jij de volgende keer!

Let op! Je kan alleen meedoen met de winacties als in het ouderaccount bij je profiel staat aangegeven dat je promotie toestaat.

Je beleeft het in het museum

Maak een knutselwerk in de mooiste tinten, dwaal met een zaklampje door een donker kasteel of maak van een platte tekening iets in 3D. De coolste kleuren, de spannendste avonturen en stoerste experimenten zie en beleef je in het museum. Helemáál tijdens deze activiteiten.

Naar de activiteiten

Tips voor museumkids

De coolste kleuren, spannendste avonturen en stoerste experimenten zie en doe je in het museum. En er is natuurlijk van alles te doen in de voorjaarsvakantie. Maak een knutselwerk in de mooiste kleuren, dwaal door een kasteel of doe proefjes met de zon!