Kerstvakantie: win een verrassingspakket!

Rampapapammm...

Er zijn in de kerstvakantie massaal museuminspecties gedaan! De winnaars van het verrassingspakket zijn: Jasper (8) en Myrthe (8), zij maakten alle twee een prachtig kunstwerk! Mats (7) en Hannah (8) hebben met hun megagoede museuminspectie een Museumkidskaart gewonnen! Gefeliciteerd! De prijswinnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Win een verrassingspakket

Doe je ook mee?

De kerstvakantie is hét moment om een museum te bezoeken. Als museuminspecteur kun je jouw museumbezoek beoordelen. Maak van je bezoek een inspectie met kunstwerk en wie weet win jij een verrassingspakket.

Wat moet je doen?

  1. bezoek een museum
  2. laat weten hoe je bezoek was in de app of op de site
  3. maak een kunstwerk van je bezoek
Museumkids app promotie

Zo doe je mee

Spelregels kerstvakantie actie

De Kerstvakantie Winactie 2022/2023 geldt voor inspecties die zijn gedaan in de kerstvakantieperiode: van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023. Let op je instellingen: je doet alleen mee met de wedstrijden van Museumkids als je in je profiel hebt aangegeven dat je promotie toestaat. De prijzen die je kunt winnen: 1e prijs: feestpakket t.w.v. €75,- (2x) 2e prijs: Museumkidskaart t.w.v. €39 (2x)

Niet gewonnen? No worries, in elke schoolvakantieperiode kun je met een ingevulde inspectie een prijs winnen. Let hiervoor op de website: museumkids.nl