Museum Het Schip

Mokum Kraakt + film screening Hotel Mokum

Zondag 23 juni van 15:30 tot 17 uur

Tijdens deze talk in Museum Het Schip vertelt Mokum Kraakt over het terugwinnen van ruimte en het verband tussen radicale politiek en kunst. De presentatie wordt gevolgd door een vertoning van de documentaire Hotel Mokum en een Q&A. Mis het niet!

Zomer

Trap de zomer af met een interessant verhaal en een goed gesprek! Tijdens deze talk in Museum Het Schip vertelt Mokum Kraakt over het terugwinnen van ruimte en het verband tussen radicale politiek en kunst. De presentatie wordt gevolgd door een vertoning van de documentaire Hotel Mokum en een Q&A.

Mokum Kraakt

Mokum Kraakt is een Amsterdams collectief van activisten en kunstenaars dat kraakacties combineert met artistieke projecten. Naast het kraken van verschillende gebouwen in de afgelopen jaren hebben ze kunsttentoonstellingen georganiseerd, een documentaire gemaakt, een boek gepubliceerd en een uitgeverij gestart.

Let op: de voertaal van dit evenement is Engels.

Zondag 23 juni van 15:30 tot 17 uur

Museum Het Schip