Kunsthal Rotterdam

Claude Cahun - maskers

Zondag 28 augustus van 14 tot 15 uur

Workshop

Doe mee met de maskerworkshop van kunstenaar Rik Versteeg, geïnspireerd op de tentoonstelling Claude Cahun. Onder de huid en leer meer over identiteit, een masker maken en hoe je dit inzet om te laten zien wie jij bent.

Claude Cahun

In de tentoonstelling Claude Cahun. Onder de huid ontdek je experimentele zelfportretten, indringende, theatrale foto's en surrealistische fotomontages van de Franse kunstenaar, schrijver en activist Claude Cahun. Zij bevindt zich in de jaren 20 in de kringen van Parijse experimentele theatergroepen. Dit zie je terug in haar zelfportretten, waarin ze zichzelf vaak met maskers op fotografeert. Zo neemt Cahun in de portretten veel verschillende rollen aan, van wereldse dandy, boeddha, matroos, man, vrouw, androgyn en alles daar tussenin.

Workshop

In de workshop gaat queer beeldend kunstenaar Rik Versteeg met jou aan de slag om door middel van zelfgemaakte maskers te laten zien wie je bent. Hoe ziet jouw masker eruit en welke kant van jezelf toon jij?

Aanmelden

Aanmelden op de dag zelf in de Kunsthal. Deelname is gratis op vertoon van een geldig Kunsthal entreebewijs. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig.

Bezoekersinformatie

Toegang

Toegang is inbegrepen bij een entreeticket voor het museum.

Museumkaart geldig

Leeftijd

Voor 5 t/m 18 jaar en volwassenen

Datum & tijd

Zondag 28 augustus van 14 tot 15 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Route plannen Route plannen

010 - 44 00 300

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
do - zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
di 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken