Kunsthal Rotterdam

Ontdek de Kunsthal op vrijdagavond!

Vrijdag 21 juni van 17 tot 22 uur

Evenement

Start je weekend in de Kunsthal met Friday Night LIVE! Elke derde vrijdag van de maand kun je in de Kunsthal terecht voor bites & drinks, music & performances en bovenal een prikkelend en inspirerend programma met een flinke dosis kunst: alle tentoonstellingen zijn tot 22:00 uur open.

75B

Met Friday Night LIVE biedt de Kunsthal een keer per maand een podium aan Rotterdamse partners die actief zijn op het gebied van film, spoken word, muziek, mode of theater. Op vrijdag 21 juni heeft het Rotterdamse ontwerpbureau 75B de touwtjes in handen! De tentoonstelling Klootviolen - waarin 25 jaar aan creatieve ontwerpen van 75B samenkomen - vormt de bron van inspiratie voor deze bruisende avond. Ontdek het tijdens Friday Night LIVE!

Klootviolen

Met 75B aan het roer, kun je deze avond zelf 'klootviolen' aan je eigen poster, staan de lekkerste biertjes van Kaapse Brouwers voor je klaar tijdens een beer tasting én kijk je op een wel heel bijzondere, 'distorted' manier naar de EK-wedstrijd Nederland-Frankrijk. Kom kijken, meedoen, feesten en ontmoeten tijdens Friday Night LIVE X 75B!

Experiment en controverse

Opvallend en niet meer te missen in het straatbeeld zijn de affiches en logo’s van het Rotterdamse ontwerpbureau 75B. In de tentoonstelling Klootviolen - een verwijzing naar de experimentele en speelse werkwijze van oprichters Rens Muis en Pieter Vos - komen ruim 25 jaar aan creatieve ontwerpen samen. Aan de hand van persoonlijke verhalen en schetsen bekijk je hoe de markante flyers, affiches, logo’s en trailers, waarin humor en controverse niet worden geschuwd, tot stand komen.

Bezoekersinformatie

Toegang

Met Museumkaart € 5

Reguliere toegangsprijs € 12,50

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Vrijdag 21 juni van 17 tot 22 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Route plannen Route plannen

010 - 44 00 300

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma Gesloten
di - za 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken