Kunsthal Rotterdam

Kom tekenen in de Kunsthal!

Woensdag 21 februari van 14:30 tot 15:30 uur

Activiteit

Creatieve kinderen vanaf 6 jaar opgelet! Woensdag 21 februari kun je samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken!

Regisseer en teken mee!

Tijdens deze voorjaarsvakantie-editie zorgt dichter Wessel voor inspiratie en gaat illustrator Yara aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt. Terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag jij ondertussen alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste en vreemdste dingen mag je noemen. In je eigen tekenboekje ga je zelf aan de slag. Na afloop ontvang je de tekening die de illustrator heeft gemaakt en kun je thuis verder!

Voor 5 t/m 12 jaar

Woensdag 21 februari van 14:30 tot 15:30 uur

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam

wo - zo 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

Deelname aan het event is 5 euro per kind. Je krijgt hier ook een mooi tekenboekje bij. Per kind mag een ouder of begeleider gratis mee.