Kunsthal Rotterdam

Buitengewone ontmoetingen

Dinsdag 18 april van 13:30 tot 15:30 uur

Activiteit

De Kunsthal organiseert op dinsdag 18 april weer een nieuwe editie van KunstKoppels. Ontmoet iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is en bezoek samen de tentoonstelling Metamorphosis!

Metamorphosis

Met haar bijna levensechte, vervreemdende sculpturen onderzoekt kunstenaar Patricia Piccinini of het mogelijk is om mens, natuur en technologie in harmonie te laten bestaan. Haar sprookjesachtige wezens ontroeren en roepen empathie op voor ‘het andere’. Piccinini maakt met haar kunst een voorstelling van een mogelijke gedeelde toekomst en stelt vragen als: wat betekent het om mens te zijn? Ze vervaagt – met onder andere haar cyborgs – de grens tussen organische en technologische lichamen. Ontmoet hybriden tussen mens en dier; harige, vriendelijke schepsels die elkaar omarmen en fascinerende wezens die je nooit eerder hebt gezien – maar toch denkt te herkennen. Laat je verrassen door Piccinini’s surrealistische fantasiewereld.   

KunstKoppels

KunstKoppels wordt georganiseerd in samenwerking met Rotterdamse Helden, een jongerenproject van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV). Na afloop is er koffie en thee in het Auditorium.

Bezoekersinformatie

Toegang

Toegang is inbegrepen bij een entreeticket voor het museum.

Museumkaart geldig

Datum & tijd

Dinsdag 18 april van 13:30 tot 15:30 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Route plannen Route plannen

010 - 44 00 300

Vandaag open tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
wo - zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
Bekijk alle openingstijden

Extra informatie

Voor studenten zijn de tickets voor KunstKoppels gratis.

Nog meer ontdekken