Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag gesloten

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
wo - ma Gesloten
Bekijk alle openingstijden
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Route plannen Route plannen
Kasteel Keukenhof met een hart van Dahlia's ervoor
Kasteel Keukenhof omringd door een prachtige beeldentuin
Bezoekers in de tuin
Een kijkje in de tuin van Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof dateert uit 1640. In de 19e eeuw werd het huis getransformeerd tot een kasteel, waarna het jarenlang in handen bleef van dezelfde familie. Dat is terug te zien. Het prachtige interieur bevat meubels uit allerlei stijlperioden en laat je zien hoe de adel vroeger leefde. Landgoed Keukenhof is dagelijks geopend en vrij toegankelijk.

Van half juli tot half oktober staan in de tuin van Kasteel Keukenhof ruim 150 soorten dahlia’s in bloei. Geniet op deze kleurrijke plek van een fijne wandeling in een historische omgeving. Neem na afloop plaats op het terras van Restaurant de Hofboerderij voor een kop koffie, verkoelend drankje of lekkere lunch.

Tuinen

Kasteel Keukenhof is een unieke bezienswaardigheid waar je kunt genieten van cultuur en natuur. Het kasteel is omringd door prachtige tuinen. Heuvels en slingerweggetjes zijn kenmerken die je ziet terugkomen in het landgoed. Daarnaast vind je een uitgebreide collectie aan kunstwerken in de beeldentuin, die tot hun recht komen in de rustieke omgeving.

Hapje en drankje

Geniet na je gratis bezoek aan het landgoed van een hapje en een drankje bij restaurant Hofboerderij, terwijl de kinderen zich vermaken op kinderboerderij Poelepetaat!

Kids

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven bij Kasteel Keukenhof. Speur over het landgoed, ontmoet de dieren van de kinderboerderij of loop de Kabouterwandeling.

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Parkeergelegenheid voor auto's
Meer informatie op de museumsite

Nog meer ontdekken