Hunebedcentrum

Beleef de wondere wereld van archeologie

Zondag 16 juni van 11 tot 17 uur

Evenement

Maak kennis met de archeologie van Drenthe! Op zondag 16 juni staat het Hunebedcentrum extra in het teken van archeologie tijdens de Nationale Archeologiedagen.

Deskundigen

Maak kennis met een wondere wereld die nooit stil staat. Nieuwe technieken en onderzoeken zorgen steeds weer voor nieuwe inzichten over de menselijke prehistorie. Bij het Hunebedcentrum is er deze dagen extra veel te doen. Loop over het opgravingsterrein, bekijk allerlei objecten door een microscoop en neem je eigen archeologische vondst mee om deze te laten bekijken door deskundigen!

Praktisch

Deze dagen zijn een gratis toevoeging op het reguliere museumbezoek. Je kunt van te voren tickets kopen op de website van het museum of op de dag zelf bij de entreebalie. Van tevoren reserveren kan via deze link.

Houd de website van het Hunebedcentrum scherp in de gaten. Daar vind je het meest up-to-date programma!

Voor 5 t/m 18 jaar

Zondag 16 juni van 11 tot 17 uur