Het verhaal van Nederland

Het verhaal van Nederland vertelt je het verhaal van het land waarin we wonen, vanaf het moment van de eerste bewoners. Wandel langs verschillende musea in Nederland met de 10 audiowandelingen of 'podwalks', kijk mee naar de leerzame televisieserie en luister naar de podcast. Ook voor kids valt er van alles te leren.

Aangrijpende verhalen

Kijk elke woensdag, vanaf 2 februari om 20.30 uur naar de 10-delige televisieserie bij NPO 1. Acteur en verteller Daan Schuurmans neemt je mee langs de hoogte- en dieptepunten van de Nederlandse geschiedenis. Het verhaal van Nederland brengt geen losse feitjes of stoffige geschiedenislessen. Wel aangrijpende verhalen, waarin historische gebeurtenissen tot leven komen.

Hier vind je het programma van de televisieserie
Twee wandelende mensen bij een kasteel

Van alles te beleven

Leer meer in tien historische wandelverhalen langs verschillende musea in Nederland, in de Het verhaal van Nederlandpodwalks. De app kun je downloaden in de App Store of Play Store. Luister daarnaast naar de podcast over bijzondere figuren uit onze geschiedenis. Kids kunnen meekijken naar een online kinderserie bij Zapp.nl.

Klik hier voor meer informatie
App in hand