Centraal Museum

Centraal Laat > Internationale studenten

Donderdag 6 april van 18 tot 22 uur

Evenement

Verlies jezelf tot in de late uurtjes in performances, muziek, lezingen en andere culturele happenings in en rond het Centraal Museum in Utrecht. Kom je langs?

Avond

Centraal Laat is hét avondconcept van het Centraal Museum. Op een aantal donderdagavonden per jaar kun je door de museumzalen dwalen en jezelf tot in de late uurtjes verliezen in een scala aan belevenissen in en rond het museumgebouw. Verwacht samenwerkingen met zowel Utrechts lokale vaandeldragers als de meest verfrissende culturele nieuwkomers.

Internationale student

Deze editie gaat - samen met De Voorkamer - over hoe het is als internationaal student een nieuw leven op te bouwen in een ander land. Al in de 17e eeuw trokken nieuwsgierige jongeren bijvoorbeeld naar Rome om hier te leren van de Italiaanse meesters. Ook nu, in de 21e eeuw, ontdekken studenten het leven in andere landen. Wat neem je mee naar je nieuwe woonplek als het gaat om gewoontes, muziek, dans poëzie en creativiteit? Op donderdag 6 april kun jein het Centraal Museum een avond beleven die in het teken staat van de internationale student.

Bezoekersinformatie

Toegang

Met Museumkaart gratis

Reguliere toegangsprijs € 11

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Donderdag 6 april van 18 tot 22 uur

Locatie

Centraal Museum

Agnietenstraat 3
3512 XA Utrecht
Route plannen Route plannen

030 - 23 62 362

Vandaag open van 11:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
wo - zo 11:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken