Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

Paasei gieten

10 maart t/m 23 maart, meerdere opties

Workshop

In de aanloop naar pasen leer je zelf paaseieren gieten en versieren, terwijl de chocolatier je onderwijst over de gebruiken van chocolade tijdens de feestdagen.

Van chocolade

Je vult onder begeleiding van de chocolatier zelf een paasei. Verder versier je een handvol bonbons. Maar waarom eten we eigenlijk chocolade-eieren tijdens de paasdagen? En hoe houdt dit goedje überhaupt verband met de christelijke feestdagen? Je leert het allemaal tijdens deze workshop. En natuurlijk neem je de paaslekkernijen mee naar huis.

Houd rekening met het volgende

  • Aanvang 14.00 uur
  • Tijdsduur ca. 3 uur
  • Minimum leeftijd 16 jaar
  • Alleen bij voldoende deelname gaat de workshop door
  • Koffie/thee is inbegrepen
  • Alle benodigde materialen krijgt u tijdens de workshop

Bezoekersinformatie

Toegang

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

10 maart t/m 23 maart, meerdere opties

Maart 2024
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 24
25 26 27 28 29 30 31
Beschikbare tijden op 10 maart 2024:
  • 14:00 - 17:00 uur
Beschikbare tijden op 23 maart 2024:
  • 14:00 - 17:00 uur

Locatie

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

Nieuwstraat 8
1671 BD Medemblik
Route plannen Route plannen

0227 - 54 50 14

Vandaag gesloten

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
di - zo 11:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken