ARTIS Groote Museum

Vragen Over leven HUMAN

Zondag 11 juni van 16:30 tot 18 uur

Lezing

We gaan in gesprek met Naaz Mohammad over de uitzendingen van Over Leven in het impactprogramma Vragen Over Leven in het ARTIS-Groote Museum. Heeft de uitzending jou geraakt? Of herinneringen opgeroepen? Kom, praat of luister mee!

Tijdens deze bijeenkomsten onderzoeken we samen met Karlien Pijnenborg (hoofd Groote Museum) hoe de bijzondere levensvragen uit Over Leven doorklinken. Want een ervaring staat nooit op zichzelf, en is altijd van invloed op een groter systeem.

Naaz Mohammad

De Koerdisch-Nederlandse zangeres Naaz gold een paar jaar geleden als een grote belofte in de Nederlandse muziekwereld. Met haar betoverende liedjes sleepte ze twee Edisons in de wacht. Maar plotseling werd het stil rond Naaz. Ze keerde zich af van de commerciƫle muziekindustrie, scheidde van haar man, en kampte met psychische problemen. Dit jaar kwam Naaz terug in de schijnwerpers met haar alom lovend ontvangen debuutalbum Never Have I Ever, en met een reeks concerten.

Ervaring delen

Heb jij in je leven een moment van ommekeer meegemaakt? Een moment waarop je stilviel en alles anders werd? Wat doe jij als iemand in je omgeving vastloopt? Durf jij daar over te beginnen, of cirkel je om de pijnlijke hete brij heen? Tijdens deze sessies willen we voor die ervaringen juist ruimte maken.

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met HUMAN naar aanleiding van het tv-programma Over Leven.

Bezoekersinformatie

Toegang

gratis

Let op: vooraf reserveren is nodig

Leeftijd

Voor 13 t/m 18 jaar en volwassenen

Datum & tijd

Zondag 11 juni van 16:30 tot 18 uur

Locatie

ARTIS Groote Museum

Plantage Middenlaan 41
1018 CZ Amsterdam
Route plannen Route plannen

Vandaag open tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
za - wo 10:00 - 17:00 uur
do 10:00 - 22:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken