Öffnungszeiten, Adresse & Telefonnummer

Heute bis 17:30 Uhr geöffnet

Öffnungszeiten in der kommenden Woche
Tag Öffnungszeiten
Mo - Sa 10:00 - 17:30 Uhr
Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Route planen Route planen

045 - 52 27 272

Kasteel Hoensbroek van bovenaf
Kasteel Hoensbroek vanuit de lucht
Kinderen verkleed bij Kasteel Hoensbroek
Ga op ontdekkingstocht door Kasteel Hoensbroek
Een slaapkamer in Kasteel Hoensbroek
Ontdek de vier legendes van Kasteel Hoensbroek

Kom langs en dwaal door de ruim 40 prachtig ingerichte vertrekken van Kasteel Hoensbroek. Hier komen avonturen uit verre verledens weer tot leven. Zeker met de nieuwe, spannende KaSpeelTocht.

Avontuur in een sprookjeskasteel

Kasteel Hoensbroek is een waar sprookjeskasteel en volgens de ANWB en haar leden het Allermooiste Kasteel van Nederland 2022 en winnaar van de Vriendenloterij Museumprijs 2021. In de ruim 40 kamers van het kasteel komen de avonturen uit het verleden tot leven. Ontdek de prachtige balzaal. Beklim de middeleeuwse toren. Zoek de geheime kamer en bibber in de eeuwenoude kerker. Of dwaal rond met je rondleidingsboekje en speel spellen. Het kasteel is één van de best bewaarde en toegankelijke van Europa.

LET OP: reserveer gratis een tijdslot in de ticketshop van het kasteel om zeker te weten dat je binnen kunt op de gewenste dag en tijdstip.

Zugang

Niederländische Museumskarte gültig

Sie haben noch keinen Niederländische Museumskarte?

Kasteel Hoensbroek van bovenaf

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is één van de grootste kastelen van het land. Dit enorme slot heeft meer dan veertig vertrekken die voor publiek toegankelijk zijn. Het oudste deel dateert uit 1250. Winnaar Vriendenloterij Museumprijs 2021 en ANWB Allermooiste Kasteel van Nederland 2022!

Noch mehr entdecken