Kröller-Müller Museum

Performance 'Lecture on Bird Song'

Zondag 26 mei van 15 tot 16 uur

Overige

Meer weten over de betekenis van vogelzang? Kom 26 mei naar de performance Lecture on Bird Song van kunstenaar Andy Holden en zijn vader Peter Holden, wereldberoemd vogelkenner. De performance is Engelstalig.

Lecture on Bird Song

Op zondag 26 mei voeren Andy en Peter Holden, voor het eerst buiten Groot-Brittannië, de performance Lecture on Bird Song uit, in het Kröller-Müller Museum. Met geluidsfragmenten, foto’s, filmpjes en muziekinstrumenten hoor en zie je hoe de mensheid door de geschiedenis heen inspiratie heeft geput uit vogelzang.

Te zien in Door de bomen het bos

Andy Holdens kunstwerk Natural Selection is nu te zien in de tentoonstelling Door de bomen het bos. Zijn werk gaat over het respectvol omgaan met de natuur en het nemen van verantwoordelijkheid door letterlijk en figuurlijk te luisteren naar de vogels.

Praktische informatie

De performance is Engelstalig en vindt plaats op zondag 26 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur in de Van der Leeuwzaal in het museum. Tickets kosten €5 en koop je online. Je hebt hiernaast ook een geldig ticket voor museum en park nodig.

Bezoekersinformatie

Toegang

Met Museumkaart € 5

Datum & tijd

Zondag 26 mei van 15 tot 16 uur

Locatie

Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo
Route plannen Route plannen

0318 - 59 12 41

Vandaag open tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
di - vr 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken