Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag open van 10:00 tot 18:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
vr - ma 10:00 - 18:00 uur
di Gesloten
wo 10:00 - 18:00 uur
Bekijk alle openingstijden
Rokin 102
1012 KZ Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 129 111 80

Fashion for Good buitenkant gebouw
Fashion for Good Building Exterior Presstigieux
Fashion Week: A New Era - credits: Kyla Elaine
Fashion for Good museum

In het museum ontdek je de verhalen achter je kleding. Waar komt je kleding eigenlijk vandaan? Wie heeft het gemaakt? Wat is fast fashion? En welke innovaties kunnen de toekomst van de mode-industrie veranderen?

Interactief

Het Fashion for Good Museum is een interactief museum dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Het museum heeft als doel de ogen van bezoekers te openen door de verhalen te vertellen achter de kleren die je draagt en je te laten zien hoe je zelf actie kunt ondernemen en een positieve impact kunt hebben op de mode-industrie. Via een persoonlijke digitale reis met een RFID-armband kom je meer te weten over de geschiedenis van de mode-industrie, duurzame producten en toekomstige mode-innovaties.

Shop

In de Good Shop vind je kledingstukken die bewijzen dat good fashion al verkrijgbaar is. De winkel omvat zorgvuldig samengestelde collecties rond inspirerende thema’s.

Pop-up tentoonstelling “Fashion Week: A New Era”

De expo ‘Fashion Week: een nieuw tijdperk’ viert mode door de jaren heen en onderzoekt de vragen: hoe is dit event uitgegroeid tot een waar modefenomeen? Hoe beïnvloedt het de mode-industrie? En hoe ziet de toekomst van modeweken eruit? Zijn grote entertainment shows nog van deze tijd?Bekijk historische fashion looks van de catwalk van bijvoorbeeld Balenciaga, Versace en Moschino, ontdek het vernieuwende werk van modeontwerper Ronald van der Kemp en digitaal modehuis The Fabricant.

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Nog meer ontdekken