Öffnungszeiten, Adresse & Telefonnummer

Heute von 11:00 bis 17:00 Uhr geöffnet

Öffnungszeiten in der kommenden Woche
Tag Öffnungszeiten
So - Mo 11:00 - 17:00 Uhr
Di Geschlossen
Mi - Fr 11:00 - 17:00 Uhr
Alle Öffnungszeiten ansehen
Rokin 102
1012 KZ Amsterdam
Route planen Route planen

020 129 111 80

Fashion for Good buitenkant gebouw
Fashion for Good Building Exterior Presstigieux
GROW credite: Alina Krasieva

In het museum ontdek je de verhalen achter je kleding. Waar komt je kleding eigenlijk vandaan? Wie heeft het gemaakt? Wat is fast fashion? En welke innovaties kunnen de toekomst van de mode-industrie veranderen?

Interactief

Het Fashion for Good Museum is een interactief museum dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Het museum heeft als doel de ogen van bezoekers te openen door de verhalen te vertellen achter de kleren die je draagt en je te laten zien hoe je zelf actie kunt ondernemen en een positieve impact kunt hebben op de mode-industrie. Via een persoonlijke digitale reis met een RFID-armband kom je meer te weten over de geschiedenis van de mode-industrie, duurzame producten en toekomstige mode-innovaties.

Shop

In de Good Shop vind je kledingstukken die bewijzen dat good fashion al verkrijgbaar is. De winkel omvat zorgvuldig samengestelde collecties rond inspirerende thema’s. Het thema wisselt elke drie maanden en de merken daarmee ook.

GROW 1.0

Fashion for Good's nieuwe tentoonstelling GROW 1.0 showt de toekomst van modematerialen. Stof van fruitschillen, paddenstoelen-‘leer’, spinnenzijde, verf gemaakt door bacteriën en algen; GROW, de nieuwe tentoonstelling in het Fashion for Good Museum in Amsterdam, verkent biomaterialen en baanbrekende innovaties voor een duurzame toekomst voor de mode-industrie. Wat zijn dat precies, biomaterialen? Hoe duurzaam zijn ze en wat maakt ze anders dan traditionele vezels zoals katoen en hennep?

Zugang

Niederländische Museumskarte gültig

Sie haben noch keinen Niederländische Museumskarte?

Noch mehr entdecken