Opening hours, address and telephone number

Open today from 10:30 until 17:00

Opening hours next week
Day Opening hours
Sat 10:30 - 17:00
Sun 12:00 - 17:00
Mon Closed
Tue - Thu 10:30 - 17:00
Overview of opening hours
Donkerstraat 4
3841 CC Harderwijk
Plan route Plan route

0341 - 41 44 68

Het Stadsmuseum ligt midden in het centrum van Harderwijk.
Beleef het kleurrijke verleden van de stad en geniet van verrassende kunsttentoonstellingen.
In Pension Harderwijk verblijven gasten die elk een bijzondere periode uit de stadsgeschiedenis representeren. Door hun ogen kijkt de museumbezoeker naar het kleurrijke verleden van Harderwijk.

Het Stadsmuseum Harderwijk is een verrassend en vernieuwd museum dat het verhaal van Harderwijk vertelt. Ook zijn er exposities op het terrein van kunst, historie of een actueel thema.

Stadsmuseum Harderwijk is het museum van, voor en over Harderwijk. Een gastvrije, bruisende plek waar stadsgeschiedenis en beeldende kunst centraal staan. Er is voor iedereen wel iets te zien, te doen en te beleven.

In Pension Harderwijk. Kamers vol verhalen! maak je kennis met het verleden van Harderwijk. Daarnaast zijn er verrassende tentoonstellingen te zien op gebied van moderne en hedendaagse kunst. In de Smeepoortzaal op de begane grond is iedere 6 weken een nieuwe expositie met werk van een lokale kunstenaar te zien.

Ook buiten de museummuren gaan de verhalen door. Volg de beeldenroute door de historische binnenstad of bewonder de 16e eeuwse gewelfschilderingen in de Grote Kerk.

Access

Netherlands Museum Pass valid

Would you like to purchase a Netherlands Museum Pass?

Facilities

  • Drinken
  • Parkeergelegenheid voor auto's
  • Museumwinkel
More information on the museum website

Discover more