NEMO Science Museum De Studio

Beleving: Lachtherapie

Donderdag 13 juni van 19 tot 21:30 uur

Activiteit

Lachen is gezond én lachen kun je leren. Geef je humeur en je immuunsysteem een boost tijdens een lachtherapiesessie op donderdag 13 juni in De Studio van NEMO.

In deze workshop doe je ontspanningsoefeningen, ga je samen lachen zonder reden en leer je meer over de kracht van de lach.

Geert Van De Vijver

Geert Van De Vijver is lachcoach. Hij geeft lachworkshops en lachsessies aan bedrijven en op evenementen, als teambuildingactiviteit en burn-outpreventie. Als lachcoach verscheen hij in tal van televisieprogramma’s op de Belgische en Nederlandse televisie en heeft hij enkele lachrecords gevestigd. Geert heeft als missie mensen hun lach te laten (her)ontdekken en te stimuleren om meer te gaan lachen. Zijn aanstekelijke lach zorgt er voor dat de deelnemers met een vrolijk en goed gevoel naar huis gaan.

Tickets & tijden

Donderdag 13 juni

  • Inloop: 19.00 uur
  • Aanvang: 20.00 uur

De lachtherapiesessie start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Voorafgaand kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken. Een ticket voor deze activiteit is € 7,50 inclusief bezoek aan de tentoonstelling.

Locatie

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang van het Marineterrein aan de Kattenburgerstraat.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.

Bezoekersinformatie

Toegang

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Donderdag 13 juni van 19 tot 21:30 uur

Locatie

NEMO Science Museum De Studio

Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 53 13 148

Vandaag open van 12:00 tot 17:30 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma - di Gesloten
wo - za 12:00 - 17:30 uur
Bekijk alle openingstijden

Extra informatie

Meer informatie over het programma

Nog meer ontdekken