Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag open tot 17:30 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma - di Gesloten
wo - za 12:00 - 17:30 uur
Bekijk alle openingstijden
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 53 13 148

Ingang van De Studio van Nemo
De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein
Energy Junkies - Klimaatapotheek
Energy Junkies - De Tunnel van Verleiding
Energy Junkies - Kies je confrontatie
Energy Junkies - CO2-dieet

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein. Hier zijn wisselende programma's te zien voor volwassenen.

Energy Junkies

Bezoek vanaf woensdag 8 juni de nieuwe tentoonstelling voor volwassenen in De Studio van NEMO: Energy Junkies.

Onze verslaving aan energie, de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de gevolgen voor het klimaat staan centraal in de nieuwe tentoonstelling van NEMO voor volwassenen.

Bij een bezoek aan Energy Junkies maak jij keuzes voor de toekomst. Hoe zou jij de energieverslaving omvormen tot een gezonde gewoonte? Stel je eigen CO2-dieet samen, kies oplossingen uit de klimaatapotheek en droom mee over een wereld waar we genezen zijn van onze energieverslaving.

Project Morgen

Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Welke rol spelen wetenschap en technologie daarin? In Project Morgen werkt NEMO samen met onderzoekers en partners in kennis en kunst om de toekomst te verkennen. Dat leidt tot experimentele opstellingen en bijzondere installaties. Die roepen vragen op, zoals: Welke uitvindingen verrijken je leven? Heeft de mens voldoende controle over nieuwe technologieën? En hoe slim mogen die technologieën zijn?

Iedereen heeft andere wensen en zorgen als het gaat om de wereld van morgen. Praat erover mee op de vragenwand: we zijn benieuwd naar je mening!

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Nog meer ontdekken