Openingstijden, adres & telefoonnummer

Vandaag gesloten

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
zo - vr Gesloten
Bekijk alle openingstijden
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 53 13 148

Ingang van De Studio van Nemo
De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein
Energy Junkies - Klimaatapotheek
Energy Junkies - De Tunnel van Verleiding
Energy Junkies - Kies je confrontatie
Energy Junkies - CO2-dieet

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein. Hier zijn wisselende programma's te zien voor volwassenen.

###Living Looonger###

Momenteel is de Studio gesloten. Vanaf 19 januari 2024 is de tentoonstelling Living Looonger in de Studio te bezoeken. Boek of reserveer alvast je tickets.

De afgelopen 150 jaar is onze levensverwachting verdubbeld. We worden dus steeds maar ouder en ouder. Voorlopig staat het record op 122 rondjes om de zon.

In Living Looonger ontdek je alles over de toekomst van veroudering. Test je biologische leeftijd, ontdek wat je zelf kan doen om zo lang mogelijk te leven en denk mee over een wereld waarin we steeds ouder worden.

In deze tentoonstelling voor volwassenen ervaar je wat je zelf kan doen om het meeste uit je levensverwachting te halen. We duiken in de mysteries van veroudering, bekijken manieren om zo lang mogelijk vitaal te blijven en laten behandelingen zien die het ouder worden kunnen vertragen of misschien wel helemaal tegengaan, met alle risico’s van dien. Kunnen we in de toekomst dan ook 150 worden, of een millennium oud? En wat doet zo lang leven met je levenslust of verhoudingen in de maatschappij? Doen we er misschien beter aan onze sterfelijkheid te omarmen en te oefenen met de dood?

Toegang

Museumkaart geldig

Nog geen Museumkaart?

Nog meer ontdekken