Museum Joure

Badeendrace benefiet

Zaterdag 1 juni van 13:30 tot 15:30 uur

Activiteit

Op zaterdag 1 juni organiseert de Vereniging Vrienden van Museum Joure een spetterende badeendjesrace. Met de opbrengst koopt de vereniging zonnepanelen voor het museum. Er worden maximaal 3.000 badeendjes losgelaten in de Overspitting, pal naast het museum.

Zonnepanelen

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert de Vereniging Vrienden van Museum Joure een spetterende badeendjesrace. Met de opbrengst koopt de vereniging zonnepanelen voor het museum. Er worden maximaal 3.000 badeendjes losgelaten in de Overspitting, pal naast het museum. Om 13:30 uur worden zoveel mogelijk verkochte badeendjes te water gelaten in de gracht (Overspitting) achter het museum. Elk badeendje heeft een uniek nummer. Om deel te nemen aan de badeendrace, kun je één of meer loten kopen. Het nummer op jouw lot correspondeert met het nummer op een badeendje. Als jouw badeendje als eerste de finish bereikt, ben je de gelukkige winnaar. De loten kun je kopen op deze website.

Ballonvlucht

Voor de eerste 40 badeendjes die de finish halen zijn fantastische prijzen te winnen, mogelijk gemaakt door sponsoren. Bijzonder is de hoofdprijs: een ballonvlucht voor twee personen. Hierdoor kan de opbrengst van alle verkochte loten naar het goede doel gaan: de aanschaf en installatie van zonnepanelen op het dak van Museum Joure.

Prijs

De brandweer van Joure zorgt ervoor dat de de badeendjes naar de finish 'zwemmen'. De badeendjes met de bijbehorende nummers worden in volgorde van aankomst uit het water gehaald. De winnaars worden telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht van hun gewonnen prijs.

Bezoekersinformatie

Toegang

gratis

Datum & tijd

Zaterdag 1 juni van 13:30 tot 15:30 uur

Locatie

Museum Joure

Museumstraat 2
8501 CD Joure
Route plannen Route plannen

0513 - 41 22 83

Vandaag open van 13:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma 13:00 - 17:00 uur
di - za 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken