Museum Jan Cunen

Vroege vogeluurtje, voorlezen voor de kleintjes i.s.m. de Bibliotheek Oss

Vrijdag 31 mei van 10 tot 11 uur

Overige

Zwarte Beer voelt zich alleen. Hij besluit een vriend te zoeken. Wil je weten hoe het verder gaat? Kom dan luisteren naar het voorleesuurtje voor de kleintjes.

Vrienden

Zwarte Beer voelt zich alleen. Hij besluit een vriend te zoeken. Al snel komt hij Bruine Beer tegen. Die is ook op zoek naar een vriend. Zwarte Beer en Bruine Beer besluiten samen te zoeken. Het is erg moeilijk om een vriend te vinden... of is een vriend toch dichterbij dan ze denken?

Prentenboek

Tijdens het vroege vogeluurtje geniet je kind van het prachtige prentenboek Beer zoekt een beste vriend. Na het voorlezen is er een leuke creatieve activiteit die aansluit bij het verhaal. Een bijzonder moment voor jullie samen!

Praktisch

Geschikt voor kinderen van 2 t/m 4 jaar (en hun ouder(s)/begeleider(s)). Gratis, aanmelden verplicht. Schrijf je in door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl.

Voor 0 t/m 4 jaar

Vrijdag 31 mei van 10 tot 11 uur