Museum Jan Cunen

Op zoek naar het wonder om de hoek | Voorstelling Mondo Leone

Zondag 18 augustus van 15 tot 16 uur

Evenement

Mondo Leone alias Leon Giessen laat je anders kijken en horen met zijn eigen, muzikale beeldtaal.

Mondo Leone

Vraag Mondo Leone zichzelf te omschrijven en hij komt met: een detective met gitaar en een troubadour met een schop. Filmer, muzikant en rasverteller Leon Giesen ziet dingen waar anderen aan voorbijgaan, duikt erin en ontdekt de wonderlijkste verhalen: over de klank van treintoeters, Jimi Hendrix in de polder en een verloren nazischat. Het maakt de Limburgse Utrechter een geliefd performer, onder andere op de Parade en Lowlands. Net als Marcel Broodthaers laat Mondo Leone je anders kijken, met zijn eigen, muzikale beeldtaal. Mis het niet en reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Praktisch

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl. Vermeld daarbij de naam en een telefoonnummer. Wil je het bezoek combineren met een drankje of lunch in ons café? Dan raden we aan om op tijd een tafel te reserveren door een mail te sturen naar cafe@museumjancunen.nl of te bellen naar 0412-798009.

Deze workshop sluit aan bij de tentoonstelling Wat zou Marcel Broodthaers doen? Deze tentoonstelling is van 30 juni tot en met 27 oktober 2024 te zien in Museum Jan Cunen.

Met Museumkaart € 7,50

Zondag 18 augustus van 15 tot 16 uur