Joods Museum

Rondleiding voor blinde en slechtziende bezoekers

Donderdag 29 augustus van 14 tot 15:30 uur

Rondleiding

In het kader van de tentoonstelling Beroofd nodigt het museum blinde en slechtziende bezoekers uit voor een speciale rondleiding door de vaste opstelling van het Joods Museum.

Rondleiding

Aan de hand van een aantal Joodse gebruiksvoorwerpen maak je via verschillende zintuigen kennis met het Joodse leven, thuis en in de synagoge. Ook wordt er aandacht besteed aan wat er met Joodse gebruiksvoorwerpen in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd.

Goed om te weten

Deze rondleiding vindt plaats in het Joods Museum, in de vaste opstelling en niet in de tentoonstelling Beroofd. Deelnemers verzamelen een kwartier voor aanvang in het museumcafé van het Joods Museum (Nieuwe Amstelstraat 1).

De rondleiding is gratis, maar een museumticket is vereist. Je boekt je museumticket en reserveert de tour via de website van het museum. Een begeleider mag gratis mee. Reserveer wel voor deze persoon en boek een gratis museumticket.

Donderdag 29 augustus van 14 tot 15:30 uur

Joods Museum