Embassy of the Free Mind

Alles verandert, niks gaat verloren

Woensdag 21 februari van 11 tot 12:30 uur

Workshop

In deze interactieve en creatieve kinderworkshop op 21 februari onderzoekt Ankie Hettema samen met de kinderen de kracht van verandering en terugkeer in ons leven, met behulp van verhalen, proefjes, afbeeldingen in de Embassy of the Free Mind en veel creativiteit!

Kijk goed!

Kijk om je heen! Zie wat er verandert! Uit de kale takken van de winterse bomen groeien roze en witte bloemen. Achter de eend zwemmen plotseling 6 of 7 jonge eendenkuikens. De cocon van de rups springt open en een vlinder komt tevoorschijn. In de sloot verandert een dikkopje in een kikker. Wat is er in jouw leven veranderd? Niets gaat verloren, hoezo dan?

Ankie Hettema

Ankie Hettema is auteur van het boek Hemel en aarde in de wereld van het kind. Vanuit de gedachte dat je de samenleving en de wereld alleen werkelijk vernieuwend kunt vormgeven als je aan de basis begint - bij het kind - beschrijft ze hierin 7 levensprincipes. Ook in haar eigen onderwijspraktijk nam ze kinderen jarenlang mee in de wijsheid van Hermes, want: ‘Kinderen die hun oorsprong kennen, hebben een voorsprong in het leven.’ Deze workshop is een vervolg op eerdere van Ankie over de inzichten van Hermes, Kinderen kunnen hem ook los volgen.

Praktisch

Het ticket is geldig voor één kind plus één begeleider. Terwijl de kinderen de workshop doen, kun je het museum bekijken of van de tuin genieten. De workshop kost € 10. Van tevoren reserveren. Dat kan via de link op deze pagina.

Bezoekersinformatie

Toegang

Let op: vooraf reserveren is nodig

Leeftijd

Voor 5 t/m 8 jaar

Datum & tijd

Woensdag 21 februari van 11 tot 12:30 uur

Locatie

Embassy of the Free Mind

Keizersgracht 123
1015 CJ Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 62 58 079

Vandaag gesloten

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
wo - zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken