Man in tuin

De Onzichtbare Collectie     Beluister de kunstverhalen van Marres     Foto: Rob van Hoorn

Luisteren

Laat je inspireren door de kunstverhalen van De Onzichtbare Collectie. Beleef kunstwerken uit musea's van over de hele wereld: van Banksy tot Gustav Klimt en van David Hockney tot Damien Hirst. En dat alles zonder je huis te hoeven verlaten! Je beluistert de kunstverhalen via de website van Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht.

In het nieuwste audiofragment neemt sommelier en columnist Niek Beute je mee naar het Zuid-Frankrijk van Van Gogh. Ontdek hoe hij de oogst schilderde onder de zinderende Franse zon. Beluister alle kunstverhalen op de website van Marres.

De Onzichtbare Collectie is ooit begonnen als project voor slechtzienden die zich met de beschrijvingen van kunstkenners een beeld kunnen vormen van kunstwerken. Inmiddels heeft Marres al vele verhalen geoogst waarin mensen van alle leeftijden en achtergronden hun kunstervaring delen. De geluidsfragmenten van De Onzichtbare Collectie zijn via de website van Marres voor iedereen te beluisteren, ongeacht je kennis van kunst. De Onzichtbare Collectie prikkelt je fantasie en verrast met verhalen over kunstwerken uit de hele wereld.

Beluister hier alle kunstverhalen.

Location

Marres, Huis voor Hedendaagse Kunst

Capucijnenstraat 98
6211 RT Maastricht
Plan route Plan route

Netherlands Museum Pass valid

Visit museum page

See and Do in Marres, Huis voor Hedendaagse Kunst

Discover more