Museum Henriette Polak

Ga uit je dak en maak kunst

Woensdag 3 augustus van 14 tot 15:30 uur

Workshop

Ben jij door al die mooie werken in de Zutphense musea geïnspireerd om ook een leuk kunstwerk te maken? Kruip in de huid van een kunstenaar met de workshop Ga uit je dak en maak kunst. Geef je creativiteit de vrije loop met verf, stiften, wasco en andere leuke teken-, knip- en plakspullen!

Mixed-media

Met alle verzamelde materialen kun je op 3 augustus helemaal je eigen ding doen. Scheur slordig een stukje papier af of maak er een propje van. Maak een toren van wol en gebruik lucifers als trapje. Een kunstwerk hoeft niet plat te zijn, maar mag ook gewoon in 3D! Het resultaat van deze workshop is je eigen mixed-media kunstwerk.

Zeker van een plaats?

Heb jij er ook al zo’n zin in? Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk. Wil je zeker zijn van een plek bij de workshop, stuur dan een bericht naar aanmeldingen@museazutphen.nl. Er is een vrije inloop tot maximaal 15 kinderen.

Met Museumkaart € 5

Voor 5 t/m 12 jaar