Kunsthal Rotterdam

Kunstzinnige ontmoetingen

Dinsdag 9 juli van 13:30 tot 15:30 uur

Activiteit

Ontmoet in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is en bezoek samen de tentoonstelling Richard Avedon: Relationships.

Verbinding door kunst

Tijdens KunstKoppels ontmoet je in de Kunsthal iemand van een andere generatie, achtergrond of leefwijze. Na een korte introductie duik je samen in de tentoonstelling Richard Avedon: Relationships en leer je elkaar beter kennen door te praten over wat je ziet. Na afloop staat er kopje koffie of thee voor je klaar en er is gelegenheid om nog even met elkaar na te praten. Nog niet uitgekeken? Je bent van harte welkom om ook de andere tentoonstellingen (samen) te bezoeken.

Richard Avedon: Relationships

De tentoonstelling Relationships presenteert een grootschalig overzicht van de Amerikaanse fotograaf Richard Avedon (1923-2004). Ontdek in ruim honderddertig foto’s zowel Avedons baanbrekende bijdrage aan de modefotografie als zijn karakteristieke portretfotografie. Zijn krachtige, expressieve portretten omvatten onder anderen schrijver Truman Capote, actrice Marlene Dietrich, muzikant Bob Dylan, kunstenaar Andy Warhol en actrice en model Nastassja Kinski. Relationships is een viering van Avedons innovatie en creativiteit en laat zien hoe de fotograaf als geen ander de complexiteit en kwetsbaarheid van menselijke relaties kan weergeven.

Bezoekersinformatie

Toegang

Toegang is inbegrepen bij een entreeticket voor het museum.

Museumkaart geldig

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Dinsdag 9 juli van 13:30 tot 15:30 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Route plannen Route plannen

010 - 44 00 300

Vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
zo 10:00 - 17:00 uur
ma Gesloten
di - vr 10:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken