Kasteel Hernen

Theater de Rode Maan

Zondag 5 maart van 11 tot 13:30 uur

Activiteit

Een leuke combinatie: theatervoorstelling Het meisje en de bergpanter gevolgd door een rondgang met de pratende lantaarn door kasteel Hernen op zondag 22 januari of 5 maart.

Theater de Rode Maan

Een arm meisje woont in China in een nomadenstam. Op een dag een panter uit de rotsachtige bergen haar geit op. Het meisje is heel verdrietig en besluit de panter te volgen, de bergen in om wraak te nemen met een stok. Als ze echter tegenover de gevaarlijke panter staat, durft ze niet meer en prikt ze de stok tussen hen in op de grond. Dan ontstaat er iets tussen het meisje en de panter waardoor het dier bereid is haar veel te leren. Ze leert een krijger te zijn, zó krachtig dat de keizer haar op een dag om hulp vraagt. Hannafloor van theater de Rode Maan vertelt, speelt en zingt het verhaal en bespeelt verschillende instrumenten. Het publiek mag regelmatig meedoen en -spelen.

Het geheim van de verdwenen toren

Na afloop van de voorstelling kun je het kasteel verkennen met de pratende lantaarn en ook het geheim van de verdwenen toren ontdekken. Kortom, een goede combinatie voor een zondagje uit op zondag 22 januari of 5 maart .

Bezoekersinformatie

Toegang

Met Museumkaart € 3

Let op: vooraf reserveren is nodig

Leeftijd

Voor 5 t/m 12 jaar

Datum & tijd

Zondag 5 maart van 11 tot 13:30 uur

Locatie

Kasteel Hernen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
Route plannen Route plannen

0487 - 53 19 76

Vandaag open tot 16:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma - di Gesloten
wo - do 13:00 - 17:00 uur
vr Gesloten
za 13:00 - 17:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken