De Appel

Gelijke rechten voor iedereen?!

Zondag 2 juni van 14 tot 16 uur

Workshop

Elke Uitentuis zal een workshop verzorgen voor ouders en kinderen. In deze creatieve workshop worden onderwerpen als mensenrechten, activisme en solidariteit geïntroduceerd door middel van schrijven, kleuren en tekenen.

Workshop

Bij de tentoonstelling Edgelanders in de Appel zal beeldend kunstenaar en mensenrechtenactivist Elke Uitentuis een workshop verzorgen voor ouders en kinderen. In deze creatieve workshop worden onderwerpen als mensenrechten, activisme en solidariteit geïntroduceerd door middel van schrijven, kleuren en tekenen.

Stem

De workshop sluit aan bij de tentoonstelling waarin kunstenaars Ehsan Fardjadniya en Raul Balai een tribunaal starten tegen de stad Amsterdam. Ze eisen dat de stad zich houdt aan haar ethische en juridische verplichtingen. Wat kun je doen als mensenrechten niet worden nageleefd? Wat zijn je rechten als niet-volwassen persoon? En hoe kun jij je als kind of tiener inzetten voor de rechten van andere kinderen? Tijdens deze workshop leer je je op een creatieve manier uiten, en hoe je je stem kunt laten horen.

Praktisch

Dit is een open workshop, op basis van vrije inloop. Aanmelden is niet nodig. De workshop is voor ouders en kinderen en is zowel in het Nederlands als in het Engels te volgen. Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar.

De Family Sunday is onderdeel van het Amsterdam Art Week-programma.

Bezoekersinformatie

Toegang

gratis

Leeftijd

Voor 9 t/m 18 jaar

Datum & tijd

Zondag 2 juni van 14 tot 16 uur

Locatie

De Appel

Tolstraat 160
1074 VM Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 62 55 651

Vandaag open van 14:00 tot 20:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
ma - di Gesloten
wo - za 14:00 - 20:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken