De Appel

Falling In: Movement and Becoming in Curatorial Research

Maandag 17 juni van 18 tot 19:30 uur

Evenement

De Appel is verheugd om een gesprek te organiseren over curatorieel onderzoek rond de nieuwe publicatie Falling In: Movement and Becoming in Curatorial Research.

Publicatie

De nieuwe publicatie is samengesteld door een van haar alumni Jussi Koitela, samen met Dahlia El Broul en Ksenia Kaverina. Het boek is uitgegeven door Frame Contemporary Art Finland in samenwerking met Mousse Magazine & Publishing. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Frame en het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux.

Collectief

Falling In: Movement and Becoming in Curatorial Research brengt curatoren van verschillende geografische locaties samen om hun methoden, motieven en doelen voor het uitvoeren van onderzoek op het gebied van cureren te bespreken. Ze duiken collectief in de diepten van hun werk, met inbegrip van de performatieve, educatieve, historische, affectieve, lichamelijke, activistische en collectieve aspecten.

Frame Curatorial Research Fellowship

Falling In wordt gepubliceerd in het kader van de Frame Curatorial Research Fellowship en bevat bijdragen van Ama Josephine Budge, Diana Campbell, Sonia D'Alto, Léuli Eshraghi, Satu Herrala en Eva Neklyaeva, Initiative for Practices and Visions of Radical Care in samenwerking met Anaïs Lepage, Miguel A. López, Nikolay Smirnov, en TOK (Creative Association of Curators, Anna Bitkina en Maria Veits).

Praktisch

De presentatie vindt plaats op maandag 17 juni en begint om 18:00 uur. Er is een beperkte capaciteit voor dit evenement, reserveer op de website van de Appel. De sessie zal worden opgenomen.

Bezoekersinformatie

Toegang

gratis

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Maandag 17 juni van 18 tot 19:30 uur

Locatie

De Appel

Tolstraat 160
1074 VM Amsterdam
Route plannen Route plannen

020 - 62 55 651

Vandaag open van 14:00 tot 20:00 uur

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
zo 14:00 - 20:00 uur
ma - di Gesloten
wo - vr 14:00 - 20:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Nog meer ontdekken