Embassy of the Free Mind

Theatershow Hoezo Spinoza?

Donnerstag 9 Februar von 17 bis 18:30 Uhr(zeit)

Event

Maak in deze voorstelling van Harpert Michielsen in Embassy of the Free Mind op een grappige manier kennis met de 17e eeuwse schrijver en filosoof Spinoza.

Stand Up History

Harpert Michielsen is acteur, geschiedenisfreak en een rasverteller. Hij studeerde geschiedenis aan de UvA en studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij heeft altijd zijn liefde voor geschiedenis willen combineren met het theatervak. Daarom ontwikkelde hij zijn eigen stijl: Stand-up History. Geheel op eigen wijze maakt hij voorstellingen over mensen waar je de straatnaam wel van kent, maar geen idee hebt wie ze zijn.

Hoezo Spinoza?

De voorstelling Hoezo Spinoza? houdt het midden tussen een theatrale vertelling en een TED-talk. Michielsen neemt je mee in de 17e eeuwse wereld van Spinoza en zijn tijdgenoten. Waarom vinden we Spinoza nu nog belangrijk? Hoezo staat hij in de canon van de Nederlandse geschiedenis? Hoezo werd hij verketterd en bejubeld? Hoezo Spinoza? Harpert speelt deze voorstelling door heel Nederland en België als huiskamervoorstelling en voor instellingen en organisaties. Want Spinoza is actueler dan ooit!

Besucherinformationen

Zugang

Achtung: Hierfür ist eine Vorabreservierung erforderlich

Datum & Uhrzeit