Zeeuws Maritiem MuZEEum

De wereld van Wim Hofman: online expositie

Dagelijks

Neem online een duik in de wereld van de Vlissingse kinderboekenschrijver en illustrator Wim Hofman in het Zeeuws Maritiem MuZEEum. Zijn verhalen en tekeningen zitten vol fantasie en hebben vaak sprookjesachtige elementen.

Prikkelend

Het muZEEum beheert een prachtige collectie met werk van Hofman (1941). Hij heeft een heel eigen blik op de wereld en blijft zich verwonderen over de dingen om hem heen. Als geen ander weet hij de verbeelding te prikkelen. De rijk geïllustreerde kinderboeken van Wim Hofman zijn al vele malen bekroond met prijzen.

Kleurplatenwedstrijd

Op de museumsite kun je 2 kleurplaten van Wim Hofman downloaden. Kun je met je eigen Hofman aan de slag! Onder de kleurplaten vind je ook een knop waarmee je je kleurplaat naar het museum kunt sturen. De leukste, mooiste, grappigste kleurplaten maken kan op een leuke prijs!

gratis

Dagelijks