Storyworld

Masterclass met Hanco Kolk

Zondag 12 juni van 14 tot 15:30 uur

Lezing

Storyworld organiseert masterclasses onder de noemer 'Storyworld presenteert'. Te gast in juni is één van Nederlands meest productieve stripmakers: Hanco Kolk.

Hanco Kolk is o.a. bekend van de avonturenstrip Gilles de Geus en de komische reeks S1ngle die dagelijks in veel Nederlandse kranten staat. Zijn experimentele strip Meccano wordt gezien als zijn magnum opus.

Masterclass over het maakproces van Meccano?

Meccano is een stripreeks die zijn ontstaan vond in 1992. De verhalen spelen zich af in het fictieve mediterrane vorstendom Meccano, een stadstaat die onderdak biedt aan de rijksten van de aarde en waar het leven wordt overheerst door hebzucht, hedonisme en opportunisme. Dit jaar verschijnt Poppy, het vijfde deel in de reeks. Poppy gaat over een huurmoordenares die gewend is om topkwaliteit te leveren. Helaas dwingt de markt haar om haar werkwijze aan te passen, met grote problemen tot gevolg.

Storyworld presenteert

Tickets kopen voor de masterclass van Hanco Kolk? Of gewoon benieuwd welke masterclasses er nop meer aan komen? Houd onze website in de gaten of abonneer je op The Storyworld Gazette en mis niks!

Bezoekersinformatie

Toegang

Let op: vooraf reserveren is nodig

Datum & tijd

Zondag 12 juni van 14 tot 15:30 uur

Locaties

Storyworld

Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen
Route plannen Route plannen

050 - 36 83 683

Vandaag gesloten

Openingstijden voor aankomende week
Dag Openingstijden
di - zo 10:00 - 18:00 uur
Bekijk alle openingstijden

Rabo Studio, Forum Groningen

Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen
Route plannen Route plannen

Nog meer ontdekken