Slot Loevestein

Lezing | De Oude Hollandse Waterlinie

Zondag 6 november van 14:30 tot 15:30 uur

Sander Enderink is werkzaam bij Stichting Oude Hollandse Waterlinie en kan als geen ander vertellen over de Oude Hollandse waterlinie, een in de wereld uniek verdedigingsstelsel. Zijn lezing is op zondag 6 november.

Verdediging

Wist je dat er in Nederland een uniek verdedigingsstelsel was? Op zondag 6 november geeft Sander Enderink een lezing over de Oude Hollandse Waterlinie. Sander is historicus en auteur van Het Oude Hollandse Waterlinie Boek. Hij werkt bij Stichting Oude Hollandse Waterlinie als projectmedewerker en kan als geen ander vertellen over dit in de wereld unieke verdedigingsstelsel. De lezing start om 14.30 uur en is gratis naast je geldige toegangsbewijs.

Denkend aan water

In 2022 organiseert Slot Loevestein, passend bij de tentoonstelling Denkend aan water een lezingenreeks met het thema water. Verspreid over het jaar zijn er 8 lezingen met in elke maand een college over een relevant onderwerp uit de geschiedenis van Loevestein of een actualiteit die daaraan raakt.

Zondag 6 november van 14:30 tot 15:30 uur

Slot Loevestein