Rijksmuseum Boerhaave

Wiskunde in het grote en kleine

Zaterdag 5 november van 10:00 tot 17:00

Je hebt vast genoeg Grote Vragen in je leven... sommige zul je makkelijker kunnen negeren dan andere. Maar er zijn vragen die invloed hebben op ons allemaal, waar je echt niet omheen kunt. No Dust-Bunny sessie.

Wiskunde in het grote & kleine

Op 5 november 2022 staat Rijksmuseum Boerhaave tijdens de No Dust-Bunny-sessie stil bij het thema: Wiskunde in het grote en kleine. In de 10 minutenpraatjes praten twee experts je zo snel mogelijk bij over hun onderzoeksgebied. Daarna volgt een gesprek met de moderator en gaan ze dieper in op het onderwerp van de avond. Tot slot krijg je deep-dive-tips mee om jezelf thuis helemaal te verliezen in de materie.

Foto van je oog

Reflecteren op de Grote Vragen van het leven kan confronterend zijn. Kijk jij jezelf regelmatig goed aan? In het museum helpen ze je daar graag mee. Tijdens de borrel maken ze een ingezoomde foto van je oog! Die kan meteen naar huis en op de koelkast zodat je de vragen van je toekomst niet meer uit het oog verliest. De oogfoto is er op 8 oktober & 5 november.

Meer informatie over de sprekers en het programma volgt.

Zaterdag 5 november van 10:00 tot 17:00

Rijksmuseum Boerhaave