Zomervakantie!

Het museum is jouw tijdmachine

  • Welk museum kies jij?

    Wat ga jij deze zomer doen? De leukste museumactiviteiten bij jou in de buurt vind je natuurlijk op museumkids.nl. En er is ook weer een fijne challenge: word museuminspecteur, bezoek een museum en vertel erover. Al met 1 inspectie maak je kans op een VIP-dag met je familie. Veilig naar het museum kan gelukkig weer. Veel museumplezier deze zomer! (exclusief voor kids t/m 12 jaar)

    Naar museumkids

Op pad in je eigen buurt

Alle super-zomervakantie-activiteiten op een rijtje

Wat dacht je van een prehistorische survival-training in het Museon, een ridderspeurtocht in een kasteel, je eigen mondkapje maken in het Tropenmuseum of sterrenkijken in een planetarium? Het museum is jouw tijdmachine! Ontdek wat er in de buurt te doen is. Dat wordt nog lastig kiezen. Zoals elke vakantie staan alle kinder- en familieactiviteiten bij elkaar op museumkids.nl. Dé plek voor (groot-)ouders van avonturiers, dromers, kijkers, doeners en alle andere kids tot en met 12 jaar.

Ontdek de zomeractiviteiten

Word museuminspecteur

Doe mee en win

Bezoek deze zomer een museum, vul een museuminspectie in en maak kans op mooie prijzen. Hoe was jouw museumbezoek? Spannend, cool, zozo of vet geweldig, jij mag het zeggen!

De hoofdprijs is een familie-uitje naar een kidsproof museum bij jouw in de buurt. Extra prijzen:

  • 2 x museumkaart
  • 3 x collegekaart voor de MuseumJeugdUniversiteit
  • 4 x Museumkids T-shirt
Meer info over Museuminspecteur worden