Museumkidsweek Winactie

15 tot en met 30 oktober 2022

Doe mee en win!

De herfstvakantie is de laatste kans om met jouw museuminspecties mee te doen aan de Museumkids Awards! Extra belangrijk dus en daarom maak je met jouw herfstige inspecties kans op toffe prijzen!!

Win jij de Fujifilm Instax Mini camera (incl. cartridge) ter waarde van 75 euro en maak jij voortaan de mooiste kiekjes van jouw museumbezoeken? Of win je het museumverrassingspakket ter waarde van 50 euro? Is dat alles? Nee hoor! We geven ook nog eens vijf Museumkidskaarten weg waarmee je een jaar lang onbeperkt naar meer dan 400 musea kan! Dus Museuminspecteur... op naar het museum en inspecteren maar!

Spelregels

Museuminspecteur worden?

Maak een account aan!

Meedoen is simpel. Vul na jouw museumbezoek een inspectie in en maak een mooi kunstwerk! Met jouw antwoorden help je musea kidsproof te worden en blijven. Als inspecteur maak je regelmatig kans op prijzen én bouw je mee aan het grootste online kidsmuseum van Nederland. Vraag jouw ouders om een account aan te maken op museumkids.nl/inspecteur en het inspecteren kan beginnen!

Account aanmaken

Museumkidsweek

Ontdek de leukste herfstuitjes!

Herfstvakantie = Museumkidsweek! Van 15 t/m 30 oktober 2022 hebben de musea extra veel leuke activiteiten voor kinderen. Wat dacht je van een spannend riddertoernooi op Slot Loevestein of breng je liever een bezoek aan Het Muizenhuis in het Muiderslot? Of ga zwieren, zwaaien en rondjes draaien op de Oudhollandse kermis in het Zuiderzeemuseum! De keuze is reuze én aan jou!

Zoals elke vakantie staan alle kinder- en familieactiviteiten bij elkaar op museum.nl. Dé plek voor (groot-)ouders van avonturiers, dromers, kijkers, doeners en alle andere kinderen tot en met 12 jaar.

Alle herfstuitjes