Museum kidsweek

Ontdek de leukste herfstuitjes!

  • Welk museum kies jij?

    Herfstvakantie = Museumkidsweek! Van 10 t/m 25 oktober 2020 hebben de musea extra veel leuke activiteiten voor kinderen. Ga op straattaaltour, stap aan boord van een onderzeeboot of leef je uit op een oudhollandse kermis. Je bezoek nóg leuker maken? Dat kan met de wedstrijden van Museumkids. Veilig naar het museum kan gelukkig weer. Veel museumplezier! (exclusief voor kinderen t/m 12 jaar)

    Naar Museumkids

Op pad in je eigen buurt

De leukste activiteiten op een rijtje

Wat dacht je van een VIP-familietour in het Groninger Museum, Middeleeuwse spelletjes spelen in het preHistorisch Dorp, op expeditie met de kaart van Naturalis of astronaut worden in Aviodrome? Het museum is jouw tijdmachine! Ontdek wat er in de buurt te doen is. Dat wordt nog lastig kiezen. Zoals elke vakantie staan alle kinder- en familieactiviteiten bij elkaar op museumkids.nl. Dé plek voor (groot-)ouders van avonturiers, dromers, kijkers, doeners en alle andere kids tot en met 12 jaar.

Ontdek de herfstactiviteiten

Extra wedstrijden

Doe mee en win

Bezoek deze herfstvakantie een museum en maak kans op mooie prijzen. Jouw kind kan een Tikkit Talker worden en zo zelf over een pronkstuk vertellen. Thuis op een vlog óf in het museum. Kies hier een leuk pronkstuk uit. Of wordt jouw kind Museuminspecteur en vertelt het over zijn of haar museumbezoek? Spannend, cool, zozo of vet geweldig, jouw kind mag het zeggen! De hoofdprijzen zijn een uitje met vijf vriendjes of vriendinnetjes naar een kidsproof museum in de buurt. Doet jouw kind ook mee?

Meer info over de wedstrijden