Museum Natura Docet

Lezing Van vissenkop tot mensenschedel

Vrijdag 9 december van 19:30 tot 21 uur

Na een dienstverband van 40 jaar bij Natura Docet gaat conservator dr. Eric Mulder genieten van een welverdiend pensioen. Het museum wil dat niet zomaar voorbij laten gaan, dus komt er een laatste lezingenreeks, met al Mulders favoriete onderwerpen.

Een lezing van Eric staat garant voor een leerzame avond vol bijzondere verhalen, humor en wetenschap.

Van vissenkop tot mensenschedel

Lezing op 9 december. Je zou het niet zeggen, maar in ieder van ons schuilt een vis. Onze gehoorgang komt overeen met een merkwaardige opening die een haai achter zijn oog heeft. Zwemblazen en longen hebben dezelfde oorsprong en ons schouderblad maakte ooit onderdeel uit van een vissenkop! Hoe zijn de gewervelde dieren ooit uit de vissen voortgekomen? Op deze avond ga je op reis door de tijd en duik je in de fascinerende wereld van de evolutietheorie.

Vrijdag 9 december van 19:30 tot 21 uur

Museum Natura Docet